نقد و بررسی اختصاصی جی اس ام از کار با تلفن همراه نوکیا N9
.
اطلاعات کاربری
درباره ما
دوستان
خبرنامه
آخرین مطالب
لینکستان
نظر سنجی
دیگر موارد
آمار وب سایت

احتمالا بسیاری از شما با این سوال در ذهن خود شروع به خواندن این مطلب کرده اید که آیا نوکیا با N9 باز هم در رقابت با رقبای قدرتمندش کم می آورد و آیا ارزش این قیمت را دارد؟ نگران نباشید. در این مقاله، به طور صریح و در قسمت هایی کاملا مجزا به این سوالات و بقیه سوالات پیش آمده در ذهن شما پاسخ خواهیم داد . 

 

1. طراحی و کیفیت ساخت نوکیا N9 چگونه است؟

جواب این سوال تنها سه کلمه میباشد: زیبا، حیرت انگیز و با دوام.

اولین نکته ای که شما با در دست گرفتن این تلفن همراه متوجه آن می شوید این است که یک تلفن تا چه حد می تواند زیبا باشد؟ و آیا تلفن همراهی به زیبایی N9 در بازار وجود دارد؟ زیبایی و تعریف آن، امری کاملا سلیقه ای می باشد. به همین دلیل به سراغ افراد مختلفی رفتیم. نکته جالب این بود که تمامی این افراد، در اولین نگاه مجذوب این تلفن همراه شدند، بعد از چند دقیقه کار با آن، به علت سیستم عامل متفاوت و رابط کاربری جدید آن، کمی گیج و سردرگم شدند و بعد از 15 دقیقه کار با این گوشی، عاشق آن شدند!

اگر از من سوال می کنید، N9 زیباترین تلفن حال حاضر جهان می باشد و کیفیت ساخت آن نیز بعد از آیفون 4 (یا 4S) بهترین می باشد! پاسخ استفاده کنندگان دیگر از این گوشی نیز مشابه همان پاسخی بود که من دادم با این تفاوت که برخی کیفیت ساخت آن را از آیفون نیز بهتر و برخی آیفون  را زیباتر می دانستند. جالب این بود برخی از این افراد، به اصطلاح سایه نوکیا را هم با تیر می زدند اما بعد از کار با این گوشی، به خرید آن به طور جدی فکر کردند!

بیایید نگاهی بیاندازیم به شکل ظاهری N9

 

یکی از نوآوری های نوکیا با N9 عدم استفاده از هرگونه دکمه سخت افزاری بر روی سطح گوشی می باشد. آنچه که شما در نگاهی مستقیم به این گوشی می بینید، مستطیلی مشکی است. امکان تشخیص اینکه صفحه نمایش دقیقا از کجای بدنه شروع می شود کار سختی است (این امر باعث زیبایی دو چندان گوشی می شود) . آنچه که بر روی سطح گوشی مشاهده می شود، لوگوی شرکت نوکیا در بالا و دوربین ثانویه آن  در پایین می باشد. در بالای صفحه نمایش و سمت راست لوگوی نوکیا، سنسور تشخیص میران نور وجود دارد که به راحتی قابل مشاهده نیست (چه بهتر). شیاری بسیار باریک نیز در بالای لوگوی نوکیا، به عنوان اسپیکر گوشی، در هنگام مکالمه وجود دارد.

در کناره  راست گوشی، سه دکمه وجود دارد. دکمه ای که باعث قفل شدن و باز شدن گوشی می شود و دو دکمه جهت کنترل صدای این گوشی. اما خبر بد. کیفیت این سه دکمه، به هیچ هنوان قابل قیاس با سایر اجزای این گوشی نمی باشد. لبه های تیز این دکمه ها و همچنین شل بودن نسبی آنها در جای خود، اصطلاحا کمی توی ذوق می زند.

سمت چپ گوشی دارای دکمه خاصی نمی باشد.

پایین گوشی اسپیکر های با کیفیت آن قرار گرفته اند. اگرچه این اسپیکر ها داری صدایی نچندان بالا می باشد اما کیفیت آن بسیار خوب است.

 

بالای گوشی نسبتا شلوغ است. در این قسمت، شیار استاندارد ورودی هدفون و اسپیکر وجود دارد. در کنار ، درب هایی وجود دارد که با بازکردن آنها متوجه یکی ورودی کابل Micro USB گوشی می شوید (که گوشی نیز از همین طریق شارژ می شود) و دیگری محل ورودی میکرو سیمکارت. (بله میکرو سیمکارت. برای استفاده از این گوشی احتمالا مجبورید لبه سیمکارت های خود را ببرید یا یک میکرو سیمکارت تهیه کنید)

پشت گوشی نیز کاملا ساده می باشد. در این قسمت دوربین 8 مگاپیکسلی، با لنز کارل زایس به همراه فلاش قدرتمند Dual LED قرار دارد.

 

2. صفحه نمایش این گوشی چگونه است؟

چه چیز نوکیا N9 را اینقدر زیبا به نظر می رساند؟  شاید برخی بدنه یک تکه و ساده پلی کربنات آن را دلیل زیبایی این گوشی بدانند اما به اعتقاد من، مهمترین عامل زیبایی این گوشی، صفحه نمایش حیرت انگیز و بسیار زیبای منحنی وار این گوشی می باشد. شما تنها وقتی متوجه لذت کار با صفحه نمایش این گوشی می شوید که تنها چیزی در حدود 15 دقیقه با آن کار کنید. قابلیت سوآیپ (حرکت انگشت بر روی صفحه نمایش که بعدا درباره آن بحث می کنیم)، مخصوصا در لبه های منحنی وار این گوشی، کار با صفحه نمایش این گوشی را چنان لذت بخش می کند که من بعید می دانم تلفن همراه دیگری بتواند این لذت را برای شما به ارمغان بیاورد.

ذکر یک نکته درباره کیفیت صفحه نمایش این گوشی ضروری است. برای درک کیفیت صفحه نمایش این گوشی، مشخصات آن را از روی کاغذ، با سایر تلفن های همراه مقایسه نکنید. صفحه نمایش این گوشی، AMOLED است و نه Super AMOLED اما من تاکنون هیچگاه صفحه نمایش آمولدی با این کیفیت ندیده ام.

 N9 ، دارای یکی از روشن ترین صفحه ها، بین تمامی تلفن های همراه می باشد. این گوشی، در در زیر نور مستقیم آفتاب نیز دچار هیچ مشکلی نمی شود و صفحه نمایش کاملا واضح و قابل استفاده است.

میزان حساسیت صفحه نمایش به کوچکترین تماس، بسیار بالاست. کیفیت رنگ ها عالیست و تصویر در زاویه ها نیز کاملا واضح و خوش رنگ به نظر می رسد. میزان رزولیشن صفحه نمایش با تراکم پیکسلی 251ppi در سطحی کاملا استاندارد و کافی قرار دارد. نه آنقدر بالا که چشم حتی از فاصله بسیار نزدیک هم قابل به تشخیص پیکسل ها نباشد و نه آنقدر پایین، که بتوان پیکسل ها را دید.

درباره زیبایی و طراحی این گوشی ذکر این نکته خالی از لطف نیست که ما با نسخه مشکی رنگ این گوشی کار کردیم. (البته این نکته از روی عکس های گرفته شده نیز قابل تشخیص بود!)

 

3.   سوال اول: رابط کاربری نوکیا N9  چگونه است؟   + نگاهی به سیستم عامل میگو

پاسخ :  رابط کاربری، فوق العاده، پر از نو آوری، زیبا و کاملا جدید می باشد. نو آوری های نوکیا با تلفن همراه N9، تنها به ظاهر ختم نمی شود. شاید اگر نوکیا باز هم از سیستم عامل سیمبین در این گوشی استفاده می کرد، ما اینقدر تحت تاثیر قرار نگرفته بودیم.  من به شخصه قبل از کار با گوشی N9 ، امید چندانی به سیستم عاملی و رابط کاربری ای که آینده مشخصی نداشت ( و هنوز هم ندارد) نداشتم. اما واقعا رابط کاربری N9 فوق العاده بود و مرا تحت تاثیر قرار داد. تجربه کار با N9 نه شبیه تجربه کار با آیفون است، نه اندروید و نه سیمبین. نوکیا بعد از چند سال درجا زدن، باN9 آنچنان نوآوری کرده که اکنون میتوان گفت ای کاش برخی دیگر از شرکت های صرفا کپی بردار، در نو آوری (بخصوص نو آوری نرم افزاری)، لا اقل کمی از نوکیا یاد می گرفتند.  وقعا حیف است که سیستم عامل میگو توسعه نیابد. امید های من برای توسعه میگو، با در نظر گرفتن استراتژی اصلی نوکیا، که تمرکز بر روی ویندوز فون است کمرنگ تر می شود اما امیدوارم توسعه این سیستم عامل ادامه پیدا کند. 

شما در رابط کاربری میگو، برای حرکت بین منوها، سوآیپ می کنید. یعنی با حرکت انگشت خود بر روی صفحه نمایش، از لبه های منحنی وار تلفن، و حرکت آن به چپ یا راست، می توانید بین صفحات مختلف جابجا شوید.  تمام عملکرد ها، جابجایی ها و امکانات N9، مبتنی بر قابلیت سوآیپ می باشد.

بیایید نگاهی عمیق تر به سیستم عامل میگو بیاندازیم.

میگو از 3 صفحه اصلی تشکیل شده است که با قابلیت سوآیپ، می توانید بین این صفحات حرکت کنید

1. صفحه برنامه ها،  در اینجا، لیست تمامی برنامه ها و امکانات موجود در گوشی وجود دارد. لبه های گرد آیکون ها شاید یادآور سیستم عامل سیمبین آنا یا بل باشد، اما آیکون ها اینجا با این دلیل که  به نظر می آیند بر روی صفحه نمایش (و نه زیر آن به فاصله یکی دو میلی متر شیشه صفحه نمایش) شناور هستند.

 

2. صفحه مدیریت برنامه ها. در این صفحه، پیش نمایشی از تمام برنامه های باز شما وجود دارد. (همان مالتی تسکینگ) با لمس هر برنامه، شما وارد آن خواهید شد. اگر بخوهید از برنامه ای خارج شوید، دکمه ای برای اینن کار وجود ندارد. شما سوآیپ می کنید، و به سادگی به یکی از سه صفحه اصلی میگو وارد می شوید. اگر بخواهید برنامه را ببندید، به صفحه مدیریت برنامه ها رفته، دست خود را بر روی برنامه مذکور نگه می دارید و با ظاهر شدن دکمه ضربدر، برنامه را می بندید. اگر بخواهید به برنامه ای دیگر وارد شوید، برنامه دیگر را لمس کرده و وارد آن می شوید.

3. صفحه اعلانات و یادآوری ها. در این صفحه، شما از وجود هرگونه ایمیل جدید، تمام از دست رفته، پیامک جدید، آی و هوا، تقویم و .. مطلع می شوید.

همچنین نواری هم مانند همان نوار Notisification اندروید همواره در بالای صفحه نمایش وجود دارد که وضعیت بلوتوث، وای فای، میزان بلندی زنگ و .. را به شما اعلام می کند.

اکنون نگاهی گذرا می اندازیم به برخی گزینه هایی که به طور پیش فرض بر روی گوشی N9 وجود دارد.

 - تلفن: شماره گیری در این تلفن به راحتی انجام میگیرد.اندازه گلید های مجازی به اندازه کافی بزرگ هستند تا شما در هنگام شماره گیری احساس مشکل نکنید.  از طریف  تب، که  در پایین این صفحه وجود دارد، امکان دسترسی به تاریخچه تماس ها و لیست شماره تلفن ها نیز به سادگی میسر است.  دکه ای نیز جهت ایجاد مخاطب جدید، یا افزودن شماره تلفن به مخاطبی مورد نظر وجود دارد.

 - دفترچه تلفن، در تلفن همراه N9 بسیار زیبا و دوست داشتنی به نظر می رسد. عکس های مخاطبین، حالتی گرد دارند که با بک گراند روشن این صفحه و فونت تیره اسامی، ظاهر زیبایی به این تلفن می دهند.

  

   

امکان افزودن یک مخاطب، تنها با زدن دکمه + میسر است. در این صفحه، تقریبا تمام اطلاعاتی را که برای یک مخاطب می توان تصور کرد قابل درج است اما دوست داشتیم، که این صفحه هم کمی با گرافیک تر طراحی مشد (به گرافیک اندروید و بخصوص iOS در این قسمت توجه کنید تا متوجه منظور من شوید) دکمه ای با نام Other Information وجود دارد که شما با لمس آن، می توانید اطلاعات کاملتری، به لیست کامل فعلی اضافه کنید و آن را بیش از پیش کامل کنید!

 جستجو. قابلیت ها و از همه مهمتر، سرعت جستجو در N9 ما فوق تصور است.  امکان پیدا کردن فایل، برنامه یا امکان مورد نظر، در بخش جستجو، شاید ابتدایی ترین امکان این بخش باشد. شما حتی با تایپ قسمتی از کلماتی که در گذشته چت کرده اید یا در ایمیلی تایپ کرده اید (یا برای شما تایپ شده است)  مانند Salam و .. به گفتگو، ایمیل یا .. مورد نظر رفته و قسمت مذکور و سوابق آن را مشاهده کنید. امکانات جستجوی N9  بسیار عالی هستند.

 مشاهده صفحات وب.   سرعت باز شدن صفحات وب، در N9 بسیار خوب است. پشتیبانی از فلش هم نیز عالیست. امکان باز کردن یک لینک، در صفحه جدید نیز وجود دارد. امکان مدیریت صفحات باز شده، از طریف سوآیپ کردن و مراجعه به صفحه اعلانات و یاداوری ها می باشد. امکان پینچ زوم کردن نیز کاملا روان و سریع انجام می شود.

 پیام رسانی (مسیج): در یک کلام، ساده و کاربردی. لیست پیامک ها و گفتگو ها به صورت دسته ای برای هر کاربر وجود دارد. شما قادر به پیگیری پیام های خود، چه به صورت چت و چه از طریف پیامک و .. از همین صفحه هستید.

  

کیبورد مجازی نیز ساده  می باشد. با فشردن هر کلید، صدایی جالب و لرزشی لذت بخش، درست در زیر کلیدی که می فشارید به وجود می آید که تایپ کردن را برای شما لذت بخش می کند. (به نوعی سعی می کند احساس تایپ، با یک ماشین تایپ را برای شما بوجود آورد)

نکته بسیار مهم : در حال حاضر، کیبورد فارسی و یا حتی عربی، بر روی تلفن همراه N9 وجود ندارد. منو ها نیز فارسی نمی شوند. برای این قابلیت ها، باید چشم به انتظار توسعه دهندگان آن بمانیم! البته نکته مهم اینکه پیام های فارسی دریافت شده، و به طور کلی، فونت فارسی، قابل مشاهده است.

 - ایمیل ها: مدیریت ایمیل ها بسیار ساده می باشد. پشتیبانی از زبان فارسی و متون راست به چپ  در این قسمت نیز وجود دارد.  با نگاه داشتن انگشت خود بر روی یک ایمیل، امکان جواب یا فوروارد یا .. آن نیز وجود دارد.  این قسمت، بسیار شبیه به امکان مشابه آن در سیستم عامل اندروید می باشد .

  

 تقویم. تمامی امکاناتی که در تقویم سیستم عامل های اندروید و iOS می باشند، اینجا هم وجود دارد. کار با تقویم سیستم عامل میگو بسیار آسان است و یادگیری کار با آن، به زمانی در حدود 20 ثانیه نیاز دارد! امکان یادآوری، Alarm، برنامه ریزی، انتخاب یک فایل، موسیقی یا عکس، برای یک تاریخ و ساعت مشخص نیز در میگو وجود دارد.

  

نکته مهم: تقویم سیستم عامل میگو به صورت میلادی می باشد و در حال حاضر، تقویم شمسی  وجود ندارد.

  – پخش موسیقی: پلیری که برای پخش موزیک در N9 وجود دارد بسیار زیبا  می باشد.

N9 موسیقی را به چهار روش مختلف دسته بندی می کند. بر اساس خواننده، بر اساس آلبوم، کل آهنگ ها و Playlist . البته ذکر این نکته شاید خالی از لطف نباشد که پلیر N9، امکان دسته بندی آهنگ ها را بر اساس فولدر ندارد و از آنجا که امکان خرید موسیقی دیجیتال، برای کاربران ایرانی به ندرت فراهم می باشد و بسیاری از نسخه های کپی استفاده می کنند و موسیقی را به صورت فله ای به تلفن همراه خود انتقال می دهند(!) نبود این امکان، شاید کمی مشکل ساز باشد.

 


  – پخش کننده ویدئو. یک پخش کننده بسیار ساده که امکان اشتراک گذاری فایل با سایر شبکه های اجتماعی را نیز برای شما فراهم می کند. گزینه های چندان زیادی برای تنظیمات ویدئو یا زیر نویس در این پخش کننده وجود ندارد.

  - نقشه نوکیا.  نوکیا در زمینه نقشه (بخصوص برای ایران) همیشه بهترین بوده و اینجا هم بهترین است.  قفل کردن و پیدا کردن ماهواره، در کمترین زمان ممکنه انجام می شود . فقط حیف که عدم پشتیبانی از زبان فارسی، برای جستجو  در نقشه یا اسامی، کمی ما را دچار مشکل می کند. به شخصه امیدوارم هر چه زودتر، بسته بروز رسانی حاوی زبان فارسی، برای N9  ارائه شود.


  – تنظیمات. نوکیا همیشه تنظیمات گوشی های خود را به خوبی طبقه بندی می کند. اینبار هم در این باره خوب عمل کرده است. با لمس دکمه Setting شما می توانید وارد صفحه ای شوید که تقریبا تمامی امکانات گوشی را می توانید کنترل کنید. دسته بندی ها به خوبی انجام شده و تصور نمی کنم برای تغییر تنظیمی خاص، شما را دچار سردرگمی کند. گرافیک در این قسمت نیز به ساده ترین شکل طراحی شده. شاید اگر مانند صفحه تنظیمات iOS، رنگ و لعاب بیشتری به این صفحه داده می شد، کار کردن در منوهای تو در توی آن، لذت بخش تر هم می شد.

 


  – ماشین حساب. یک ماشین حساب بسیار ساده و دکمه هایی بزرگ و با چیدمانی عالی. فکر می کنم N9 نیاز کاربران را در کار با یک ماشین حساب معمولی به خوبی بر آورده می کند. امکان محاسبه برای اعداد، تا 12 رقم نیز وجود دارد.


 

از دیگر برنامه های موجود در N9 که به صورت پیش فرض در این گوشی وجود دارند می توان به فیسبوک، یوتوب، توییتر، اسکایپ، بازی هایی مانند پرندگان خشمگین، فوتبال و اتوموبیلرانی NFS اشاره کرد.

همان طور که مشاهده کردید ، برای شروع و در حالت خام، میگو ، با مجموعه ای نسبتا کامل از نرم افزار ارائه می شود که نیاز یک کاربر عادی تلفن همراه را کاملا برطرف می کند.

5. تا کنون هرچه گفته شد، از خوبی های سیستم عامل میگو بود. ضعف های سیستم عامل میگو چیست؟ آیا اصلا ضعفی دارد؟

اگر بخواهم از ضعف های میگو برای شما بگویم، باید به چهار  مورد اصلی اشاره کنم که از این چهار  مورد، دو مورد تنها مشکل کاربران ایرانی می باشد و و یک مورد از این دو مورد آن عملا ضعف بزرگی برای میگو محسوب نمی شود (در ادامه متوجه منظور من خواهید شد).

1. تعداد برنامه و بازی برای میگو اصلا کم نیست (کافی است برای اثبات این ادعا به سایت OVI مراجعه کنید و خودتان مشاهده کنید که حتی بسیاری از بازی های معروف آیفون به میگو آورده شده اند) اما هنوز به هیچ عنوان تنوع و تعداد برنامه های سیستم عامل های اندروید و iOS را ندارد و در رقابت سیستم عامل ها، این مورد، یک ضعف محسوب می شود.

2. آینده میگو مشخص نیست. شاید برای بسیاری، این مورد، بزرگترین ضعف این سیستم عامل محسوب می شود. از نوکیا انتظار می رود که برنامه خود برای میگو را اعلام کند تا حداقل کاربران تکلیف خود را در این باره بدانند!

3. در سیستم عامل میگو ، چیزی با نام V.P.N وجود ندارد! از آنجا که نوکیا هم مانند گوگل و اپل ایران را از نظر فروشگاه های نرم افزاری تحریم کرده، بدون وجود V.P.N امکان خرید یا دانلود نرم افزار برای کاربران ایرانی و از طریق فروشگاه های رسمی نوکیا، به هیچ عنوان وجود ندارد. ضمنا امکان دانلود نرم افزار از فروشگاه OVI شرکت نوکیا، در حال حاضر، تنها از طریق گوشی تلفن همراه (و نه کامپیوتر شخصی) میسر است. (این یعنی فعلا تمام راه ها بسته شده. یا باید از طریق سایت های متفرقه نرم افزار دانلود کنید و یا اینکه منتظر بمانید تا امکان دانلود نرم افزار از طریق کامپیوتر شخصی در سایت OVI هم در آینده نزدیک برای N9 فراهم شود). علاوه بر این، برای کاربران ایرانی، به دلیل فیلترینگ، امکان دسترسی و یا اشتراک گذاری در سایت هایی مانند فیسبوک ، توییتر، یوتوب و .. وجود ندارد. (- به شخصه، نبود V.P.N در میگو را ضعفی بزرگ برای این سیستم عامل  تلقی نمی کنم. بلکه دو عامل فیلترینگ و تحریم را مشکلی بزرگ برای دریافت نرم افزار از سوی کاربران ایرانی تلقی می کنم!-)

4. عدم پشتیبانی از زبان فارسی در این نسخه از میگو. البته شایان ذکر است پیامک های فارسی، وبسیات های فارسی و ایمیل های فارسی کماکان قابل مشاهده هستند.

کیفیت دوربین عکسبرداری 8 مگاپیکسلی نوکیا N9 چگونه است؟

کیفیت دوربین N9 واقعا  خوب  است و می تواند بعد از دوربین آیفون 4S، و به همراه گلکسی اس 2 سامسونگ و آرک سونی اریکسون، در میان  بهترین 8 مگاپیکسلی های دنیای تلفن های همراه جای گیرد. کیفیت و زنده به نظر رسیدن رنگ ها، در این دوربین بسیار عالیست . البته انتظاری هم جز این از نوکیا نمی رفت (شاید انتظار بیشتری هم می رفت). نوکیا همراه، بهترین دوربین ها را برای تلفن های همراه ارائه می داده است و اکنون هم باید همین طور باشد. مخصوصا اگر دوربینی مجهز به لنز کارل زایس باشد!

 

درباره منوی مربوط به تنظیمات دوربین باید گفت این منو چیدمانی بسیار ساده و زیبا دارد که شاید در نگاه اول کمی ابتدایی به نظر برسد اما پس از کار بیشتر با این منو متوجه می شوید که در عین سادگی، تمامی امکانات را در خود جای داده است.

کیفیت دوربین فیلمبرداری N9 چگونه است؟

نوکیا N9 با کیفیت 720p فیلمبرداری می کند. طبیعتا، با این کیفیت، قادر به رقابت با 1080p های این روزهای جهان نیست. اما کیفیت 720این دوربین می تواند به راحتی جزو بهترین ها در این رده می باشد.

کیفیت صدای هدست و بلند گوی نوکیا N9 چگونه است؟

در یک کلام. حیرت انگیز. بلندی صدا در اسپیکر های خود گوشی چندان بالا نیست اما کیفیتی عالی دارد. درباره کیفیت و بلندی صدا، در هدست های خود گوشی، باید گفت که هم بلندی و هم کیفیت، در سطحی فوق العاده قرار دارد.

 

نگاهی اجمالی به مشخصات برجسته و نقاط ضعف کلی نوکیا N9

 

مشخصات برجسته:

  • صفحه نمایش آمولد 3.9 اینچی ضد خش از نوع Gorilla glass، با کیفتی عالی و سطحی منحنی وار

  • دوربین 8 مگاپیکسلی خوب با لنز کارل زایس

  • سیستم عامل میگو ورژن 1.2

  • پردازنده A8  با قدرت 1 گیگاهرتز

  • بدنه رنگ نشده و یک تکه از جنس پلی کربنات، مقاوم در برابر ضربه و حرارت.

  • پشتیبانی از بلوتوث و شبکه های بیسیم

  • دارای سنسور های تشخیص حرکت و تماس

  • خروجی میکرو USB

  • خروجی استاندارد 3.5 mm

  • قابلیت کاهش نویز با میکروفون های اختصاصی

  • کیفیت صدای عالی هم در اسپیکر و هم در هدست

  • پشتیبانی از عموم فرمت های صوتی و موسیقی (مانند DivX و Xvid )

  • GPS با راهنمای صوتی رایگان

  • عرضه شده در دو مدل 16 گیگابایتی (در رنگ های مشکی، قرمز و آبی) و 64 گیگابایتی (مشکی)

نقاط ضعف اصلی:

  • تعداد محدود نرم افزارهای میگو در مقایسه با رقبا

  • قیمت بالا (گرانقیمت ترین تلفن همراه بعد از آیفون 4S، حتی در مقیاس دلاری)

  • عدم پشتیبانی از کیبورد فارسی



  • :: بازدید از این مطلب : 1210

    |
    امتیاز مطلب : 29
    |
    تعداد امتیازدهندگان : 7
    |
    مجموع امتیاز : 7
ن : سکوت
ت : 11 / 8 / 1390
.
مطالب مرتبط با این پست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه:








موضوعات
صفحات
نویسندگان
آرشیو مطالب
مطالب تصادفی
مطالب پربازدید
تبادل لینک هوشمند
پشتیبانی